Skip to content

NÅGRA RADER OM SWEDEN ROCK FESTIVAL

En kompis till en kompis jobbar med Sweden Rock Festival. Konserter verkar inte längre handla om att bara dra på en urtvättat t-shirt och smuggla sprit i tandkrämstuber. Folk har större bekymmer än så. Här är ett axplock ur mailen till festivalen:

“Får man ta med sig filmjölk in på området. Blev stoppad i fjol”

“Varför är biljetterna slut? Har folk köpt alla redan?”

“Hej. Vi tänkte förlova oss på festivalen. Skulle vara coolt om Mötley Crüe kunde göra det från scen. Jag har gillat honom sedan mitten på 80-talet”

“Hur fan kan ni sälja slut alla biljetterna så det inte finns några kvar att köpa? Är det det som ni kallar service till era kunder. Fy fan säger jag bara. Jag har varit på Sweden Rock sedan 1999, men i år tänker jag fan inte åka till er festival”

“Hej. Köpte en biljett av en kompis. Tror du den är äkta?”

“Festivalen är helt underbar och något man längtar till varje år. Det enda som inte känns ok är den svarte killen som brukar runka framför vårt tält vartenda år efter man kommit tillbaka från sista spelningen för dagen”

“Hej. Undrar bara om det finns tvål på era bajamajor och isåfall om det är riktiga tvålar som genomgått allergitester? Jag tål nämligen inte tvål.”

Rock on.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*