Skip to content

NÅGRA RADER OM ATT TA HJÄLP

Nu kanske inte jag är bästa ambassadören för att anlita andra människor till att göra sånt jag klarar själv. Kanske beror det på min bakgrund från Dalarna. Kanske beror det på mina kontrollbehov.

Kan imponeras av hur andra lättsamt andra köper in tjänster till höger och vänster utan att det bekommer dem. Nu pratar jag inte bara hantverkare för att bygga om kök eller riva en vägg. Eller städhjälp. Eller barpersonal till festen. Eller barnflicka. Nej, jag har förstått att möjligheternas horisont i princip kan sträckas in i oändligheten bara man låter fantasin flöda.

Som att anlita en snickare för att bygga om barnens kaninbur. ’Vi har ju inte ens några verktyg så vad ska vi göra’, som min djursholmsresiderande kollega argumenterade för deras senaste inköp av hushållsnära kaninbursbyggartjänst.

Jag ska börja smaka på det där, att leja ut lite av varje. Personlig påklädare. Någon som plingar på halv åtta varje morgon, ställer mig upp, fixar håret (oh yes, det växer) och ekiperar mig från topp till tå. Fan vad fint.

Vad kan man mer hitta på?

6 Comments