Skip to content

NÅGRA RADER OM MARGINELLA JUSTERINGAR

Att klia sig på högra skinkhalvan istället för den vänstra är en marginell justering. Att styla om sig från en Maud Olofsson-frisyr till en Wanja Lundby-Wedin är också vad som kan gå ner som en knappt notervärd förändring. En marginell justering. Fem skedar nescaffe istället för fyra är en marginell justering. Åtta soltimmar i februari istället för sju är en marginell justering. 46 minuter måndagsmöte istället för 49 är en marginell justering. Övertramp på den akademiska kvarten med 15 sekunder är en marginell justering.

28 procent löneökning från sju till nio miljoner är inte en marginell justering.

2 Comments

  1. Eva wrote:

    Instämmer helt och fullt – det är fan så skam går på torra land!

    måndag, mars 16, 2009 at 19:35 | Permalink
  2. Totte wrote:

    Vad blir det minus skatt..?

    tisdag, mars 17, 2009 at 19:49 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*