Skip to content

NÅGRA RADER OM MOGNA KVINNOR MED KORTA FRISYRER

Först och främst, alla har rätt att bära sitt hår lite hur de vill. God knows att jag dragit mitt strå till arkivet med tveksamma frisyrer. Och de som antingen läst mina rader om hår, eller följer utvecklingen first-hand som kronvittnen på jobbet – vet att jag inte är helt framme än vid den perfekta frisyren.

Men. Jag måste ändå ta upp det här med kvinnor som snaggar sig kort. När exakt bestämmer ni er för att klippa er som Maud Olofsson? Kommer det en dag då karriären, kroppen och själen finner varandra i en liten frisersalong på lunchen i Kista Galleria?

Nu är det inte helt, helt säkert att bara för att du är kvinna 35-45 som bollar barn, familj och titeln product manager på multinationellt företag med eget budgetansvar har exakt samma frisyr som Maud Olofsson.

Men chansen är ganska stor.

17 Comments