Skip to content

NÅGRA RADER OM S.A.T.S

Förutom att namnet äcklar mig något enormt, kan man förbryllas av kläderna som den kvinnliga receptionspersonalen på S.A.T.S väljer att möta sina kunder i. Tajta sk jazzbyxor i kombination med svart businesskavaj från MQ. Fan of Kalle Anka-kläder? Inte jag.

Båda klädesplaggen för sig kan jag förstå, och båda har sin givna roll bakom receptionsdisken på S.A.T.S. Men inte samtidigt. Det blir en klädernas Mullet – med ’business on top and party in the back’.

Men festen infinner sig liksom inte. Absolut Gym från -98 sprakar i högtalarna och när jag hittat ett ledigt skåp bland alla ångvarma konsulter är jag grymt osugen på allt som har med vikter att göra. Det är blött och kladdigt. Precis som namnet antyder.

Och affärerna går inte heller ihop. Inte med mig. Från att ha varit en kugge i affärsidén (åtta miljarder stressade medlemmar som tränar en gång à 6.500 kronor) så har jag lämnat S.A.T.S.

Fan, 6.500 får man galet mycket Pralines & Cream för.

(tipstack till sara)

4 Comments