Skip to content

NÅGRA RADER OM S.A.T.S

Förutom att namnet äcklar mig något enormt, kan man förbryllas av kläderna som den kvinnliga receptionspersonalen på S.A.T.S väljer att möta sina kunder i. Tajta sk jazzbyxor i kombination med svart businesskavaj från MQ. Fan of Kalle Anka-kläder? Inte jag.

Båda klädesplaggen för sig kan jag förstå, och båda har sin givna roll bakom receptionsdisken på S.A.T.S. Men inte samtidigt. Det blir en klädernas Mullet – med ’business on top and party in the back’.

Men festen infinner sig liksom inte. Absolut Gym från -98 sprakar i högtalarna och när jag hittat ett ledigt skåp bland alla ångvarma konsulter är jag grymt osugen på allt som har med vikter att göra. Det är blött och kladdigt. Precis som namnet antyder.

Och affärerna går inte heller ihop. Inte med mig. Från att ha varit en kugge i affärsidén (åtta miljarder stressade medlemmar som tränar en gång à 6.500 kronor) så har jag lämnat S.A.T.S.

Fan, 6.500 får man galet mycket Pralines & Cream för.

(tipstack till sara)

4 Comments

 1. Sara wrote:

  har du något system med Finders Fee till den här bloggen?

  tisdag, mars 10, 2009 at 08:04 | Permalink
 2. Sofi wrote:

  Intressant, det här med personalens kläder, jag tränar på fitness first i England och är varje gång jag går dit lika förundrad över att personelan mixar kontorskläder med gymkläder. Här är det dock nederdelen som är business, med klackar och pennkjolar, kombinerat med urtvättat flecetröja. Why?

  tisdag, mars 10, 2009 at 08:18 | Permalink
 3. Ludde wrote:

  En gång – och bara en gång – gick jag på ett s.k. body pump-pass på People’s på Regeringsg. Han som höll i det var lönnis och hade en BRYNJA som slutade vid naveln. Jag vet inte vad ni klagar på.

  tisdag, mars 10, 2009 at 09:34 | Permalink
 4. Svarthajen wrote:

  Ja, de borde verkligen byta namn !

  tisdag, mars 10, 2009 at 09:44 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*