Skip to content

NÅGRA RADER OM KVINNOR SOM RESER I PYJAMAS

Handen på hjärtat, när man reser vill man inte se ut som en idiot. Man kommer att vistas på flygplatser i några timmar med en kopiös mängd totala främlingar, men man vill ändå se bra ut. Jag tänker undvika den märkliga psykologin bakom detta just nu, men så är det. Man vill se cool ut på flygplatser.

I detta ingår inte pyjamas. Med pyjamas kan, anser jag, räknas de kvinnliga plyschdresser med någon slags slimmad hoodie-top i samspel med tillhörande jazzbyxor i bebismaterial, allt gärna i hudtoner, lila eller aprikos. Detta till trots ser man alltid en handfull självutnämnda prestigeresenärer i dessa så utstuderat nedklädda outfits. Kläderna retar mig något enormt. Inte så mycket för att kvinnorna ser ut som förvuxna barn, utan för att de så uppenbart tror att det är posh att kliva runt på internationella avgångshallar i en sparkdräkt.

Klä på er. För helvete.

5 Comments