Skip to content

NÅGRA RADER OM LÖPNING

Just nu pågår en utmaning på Nike+ som heter Byrånikeplus 2009. Eftersom jag misstänker att vissa som läser det här jobbar inom vad som populärt kallas media så skulle jag, som det heter, vilja slå ett slag för detta. Löpning med andra ord, med dyra Nike-prylar och iPod. Löpning kan bara utföras med dyra prylar. Du kanske tror att det är världens äldsta sport och att det bara är att ’sticka ut och springa’ och allt det där. Fel. Varje säsong börjar med ett kreditkort och en sväng på NK Sport. Där kittar man upp sig på alldeles för avancerade superdräkter, nämnda nikepluslåda, en iPod nano och så ett par för säsongen nya skor (eftersom löparskors gummi omedelbart blir gammalt och direkt farligt att springa med). När du är dessa sextusen kronor fattigare föreslår jag att du ansluter till denna utmaning som pågår mellan 15 september och 15 oktober. Har du inget lag får du gärna springa för mitt, Nordell & Nordell. Ja, det är mitt nya företag. Själv har jag inte sprungit en meter som ett resultat av minisvinis, bakfylla och det allmänna faktum att mina lungor måste vara för små.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*