Skip to content

NÅGRA RADER OM INSTÄLLDA LUNCHER

Man bokar lunch. Man ångrar sig. I nio fall av tio sitter man tokstressad kvart över elva på förmiddagen då blicken skräckartat sveper över den kladdiga ordning&reda-kalendern där LUNCH är inskrivet kl 12 med vännen från förr. Ett åtagande man redan lyckats slingra sig ur. Tre gånger.

What do do, what to do? Sorry, dubbelbokat lunchen. Min mamma är i stan. Barnen är sjuka. Hinner inte. Hunden spyr. Tandläkaren. Psykologen. Indragen i möte. Min chef tog fel på dag. Jag har konstiga prickar på kroppen. Tränar med Sean Penn inför NY Marathon. Sitter fast på LAX. Blev precis antastad på jobbet. Utvecklat galopperande agorafobi.

Men så plötsligt händer det. In i mailboxen dimper de vackraste rader du någonsin läst: ”Måste boka av lunchen. Hör av mig nästa vecka”

Bonnröta. Ren och skär bonnröta.

*tipstack till sara

One Comment

  1. Who wrote:

    För några år sedan hade jag kännt att vafan det där är ju klockrent ja! Jisses, vilken igenkänningsfaktor.
    Nuförtiden har jag 30 min lunch o hinner inte träffa nån *problemet löst

    fredag, oktober 2, 2009 at 23:38 | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*