Skip to content

NÅGRA RADER OM LÖRDAGMORGNAR DEL 2

För ett tag sedan kunde jag bli djupt provocerad av lördagar. Speciellt soliga lördagmorgnar. De skrattade mig, min fru, min hund, mina tre barn och vår gemensamma dammiga lägenhet i ansiktet. Ibland gick vi på finten, slängde oss på hemnet och la bud på nån villa långt ut på Lidingö. Men när vi kom hem tittade vi oftast på varandra och tänkte ’vääänta nu’, vi gick i fällan. För hundrade gången. För att ge igen gör vi ibland som idag: släpar oss upp vid halv tio och öppnar ett brödpaket som de större barnen får äta direkt ur medan vi själva ligger kvar i sängen och sträckkollar två avsnitt av Sons of Anarchy. Pling, så är klockan tolv och utan att riktigt ha ansträngt oss har halva lördagen gått.

In your face, lördagmorgon!

One Comment