Skip to content

NÅGRA RADER OM KORSMIDDAGAR

Ikväll var det styrelsemöte med middag i mitt företag. I och för sig uteblev flera ledamöter, som John Irving, Sean Penn, Anne Leibovitz och Gordon Lewis Pugh – delvis för att de inte ännu ingår formellt. Så resterande del av styrelsen fick sammanträda på Ljunggrens, dvs jag och min fru. Vi gick bland annat igenom en unik idé: korsmiddagar.

Idén är att par som gillar andra par ska äta middag med den ’andra’ hälften av det paret. Nej, vi snackar inte Ice Storm här utan bara ett kul sätt att sprida ljus och glädje i sin egen och andras värld. Jag skulle personligen ha skitkul på middag med Josefine, Annika, Fia, Ulrika, Anna, Emily, Ebba, Lisa, Niki, Hedvig, Lina, Lavinia, Anna, Caroline, Sofia, Sara och Karin. Hårt på vinet och på sanningarna. Kläderna på så gott det går.

Ja, det var det styrelsemötet. Nästa månad ska vi diskutera möjligheterna för svenskt företagande i tropikerna.

7 Comments