Skip to content

NÅGRA RADER OM SNÖ

Ni vet det där med att eskimåer har en miljard olika ord för snö? Jag har tre: DET RÄCKER NU.

Står på kontoret precis under gondolen och blickar ut över ett vitt Stockholm för vad som känns som 23:e veckan i rad. Då börjar det snöa igen mitt framför ögonen på mig. Det är en vacker stad. Av alla städer jag varit i står sig Stockholm osannolikt bra. Men i snö ser allt ut som ett reportage från Gdansk anno 1955.

Jag vill plocka fram min bianchi, gå omkring i något annat än Sorel och bära kavaj som yttersta plagg. Inte anorak, inte marmotdunjacka, inte regnställ. Kavaj. Och en tunn jävla kavaj därtill.

Men hörrni, vad Stockholm är fint i vitt va?

Hahahaha…aaaaahhhhr.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*