Skip to content

NÅGRA RADER OM PRANKMONKEY

När jag för en tid sedan fick ett mystiskt, men smärtsamt välformulerat mail från Prankmonkey – innehöll det en inbjudan att skriva på Folkvett. Jag tackade ja, men med förbehåll. Utan att kräva att han (läs han/hon/den/det) skulle röja sin identitet ville jag ha någon liten garanti för att han (hon/den/det) inte skulle kidnappa min hund eller gå cable guy på mig. Helt övertygad av den lätt diffusa mailväxlingen blev jag inte, men då sa jag till mig själv: lev lite. Lev lite. Så vi körde på.

Vem är Prankmonkey?

Prankmonkey är allt omkring oss. Han är elden och vattnet. Han är Micke Persbrandt och Micke Storåkers i en dubbelsäng på Negresco. Han är gruvtolvan på sportlov. Han är du.

Tack apan för att jag fick stå bredvid en briljant och stilbildande samtidscyniker för en stund, du är mycket underhållande. Och viktig. Vi hörs.

Men när du drar tänker inte jag sopa bananskal på Folkvett. Så från och med idag hittar man NÅGRA RADER.. här.. på nagrarader.se.

Välkommen.

One Comment