Skip to content

NÅGRA RADER OM KVÄLLSARBETE

Mitt ‘night job’ är att hålla på med mina kameror. Det är alltså ett medvetet eskalerande från avancerad amatörish nivå till att faktiskt fotografera för pengar. Utan att jag riktigt tänkt på det så har denna gren av mitt företagsimperium rullat igång stadigt, med flera ganska olika typer av fotouppdrag. Ett av dem genomförde jag igår kväll, och om alla jobb har den här karaktären kommer jag att rekommendera för styrelsen att bolaget lägger ännu mer resurser på denna del av verksamheten.

Det var en Cognacsprovning på Saturnus. Erik Videgård lagade mat och Eric Gadd spelade musik. På detta Braastad Cognac-mingel dök diverse journalister och matbloggare upp och pratade lagring, 24-timmarspassning och matkombinationer. Allt jag behövde göra var att smyga runt med kameran. Och smygäta. Och smygdricka. Och smyglyssna på Erics musik.

Sen smög jag hem och drömde om att sluta mitt dagjobb.

3 Comments