Skip to content

NÅGRA RADER OM BESK TEBJUDNING

Nästa år är det val. Undrar hur många flaskor stop n grow som dräller runt på Obamas nattygsbord. Det har ju gått lite ‘sådär’.

Om han ändå fått skapa eländet med egna händer, som George W Bush lyckades med när han trollade bort Clintons budgetöverskott på några år. Istället fick Obama ärva den största dynghögen i hela Texas.

Nu står en rad spritt språngande galna republikaner på kö för att ta över.  Bland dem finns Newt Gingricht som jag trodde redan hade dött av någon slags imploderande omvärldsförakt. Sen en ny gunmom i Sarah Palins avbild: Michele Bachmann. Men den lustigkurre med bäst dagsform just nu verkar vara Rick Perry.

Det som bland annat binder samman detta gökbo är (förutom rätten till att ha maskingevär liggandes lite här och där i huset) den lätt barnsliga övertygelsen att klimatförändringarna inte existerar. Hell, jag tror t o m att Khadaffi fattar att klimatförändringarna utgör ett omedelbart hot mot jorden.

Men inte Rick Perry. Nej då, det är Al Gore som hittat på allt. Tänk att växa upp i hans familj. Den 6 november 2012 kan ett helt land få växa upp i hans skugga. Och i den lär inte ens teet kunna hålla sig varmt.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*