Skip to content

NÅGRA RADER OM DATA

Jag har jobbat på data sen många år. Sen Lotus 1-2-3 typ. De ser inte jätteannorlunda ut idag, vilket är lite förvånande. Man byter då och då, går ner till grovsoprummet och går office space på nån uttjänt powerbook (bryter omsorgsfullt den i bitar så ingen mystisk granne kan ‘komma åt’ den extremt farliga informationen som kan ligga på den insomnade hårddisken). Sen går man till apple och köper en ny. Eftersom jag är full-fledged prylbög har de här vändorna till apple store ökat i frekvens lite halvmotiverat. Jag har ‘behövt’ fler displayer att göra det jag gör på. Tydligen. Idag sitter jag på en flotta av tre (fullt fungerande) macar från en air till min 27” iMac. I skåpet ligger några iBooks i dödsryckningar och visar Alfons på ångorna. Förutom de macar som de andra i familjen har. Och våra 4 iPhones. Och Airports. Men ingen iPad. Är det något fel på mig om jag inte har en iPad? Just nu sitter jag på min ‘fotografdata’ som är 27” och ger mig nackspärr när jag skriver pga mina jannelångbenrörelser med huvudet. Den är grym på bild dock. Men inte att koka ihop inlägg till den här bloggen. Vilket du kanske märkt.

2 Comments