Skip to content

NÅGRA RADER OM TINTIN

Veckans tintincircus på Kulturhuset har spridit ringar på vattnet ända in i stadens frisersalonger. Tumult uppstod då en top stylist på Toni & Guy vägrade klippa tintinlugg på en kund. Den luggbeställande kopiatorförsäljaren från Upplands Väsby har nu anmält frisören/stylisten/art directorn för censur. Frisören hävdar sin rätt att vägra utföra 2012 års motsvarighet till hitlermustaschen. Något som i sin tur drog igång ett jävla liv på komikerförbundet, som menar att Chaplin var först med denna överläppsmatta. Hur Håkan Juholt blev inblandad i denna härva är ännu oklart, men från vad vi förstått har LO satt igång en utredning kring den sk ‘fackpampsmuschen’, och en särskild lobbygrupp förbereder en massiv PR-kampanj där man vill separera den klassiska arbetarlooken från kommunister, fascister, nazister, arbetarposörer, hipsters, samt Tintin.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*