Skip to content

NÅGRA RADER OM JEANS

Hade en fruktansvärd mardröm i natt. Drömde att jag satt på mig kombinationen jeans och jeansjacka, och helt enkelt bara gått ut i den munderingen. Alla ni som provat vet hur svårt det är. Man läser alla dessa jävla jeansreportage varje vår där olika jonny johansson-kloner bedyrar att det VISST går att kombinera jeans och jeansjacka. Men så enkelt är det naturligtvis inte, utan i praktiken snarare helt OMÖJLIGT att få till. Så, i drömmen har jag alltså flummigt nog valt detta som dagens outfit och gått iväg på några möten. Detta är nakendrömmen i ny skepnad. För tillräckligt långt hemifrån så dyker nån bekant upp på götgatsbacken och påpekar det helt uppenbara: jaha, du har jeansjacka till jeans, det var vågat. Jag tittar ner på mina kläder med skräck och liksom försöker hitta olika dörrar och trapphus att gömma mig i. Sen vaknade jag och låg kvar länge i sängen med en grimas.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*