Skip to content

NÅGRA RADER OM LÜRZER’S ARCHIVE

Nånstans där när jag började jobba med reklam (första två åren när jag jobbade med reklam visste jag inte att det var reklam jag jobbade med, jag var bara glad att nån gav mig pengar) så började jag läsa annonscompilationmagazinet Lürzer’s Int’l Archive. Kanske efter två år när jag varit finansiell skribent och nån sa att det hette copywriter det jag gjorde, då började jag läsa Lürzer’s. Sen har jag läst varje nummer. Fram- och baklänges. Det allra sjukligaste intresset för Lürzer’s började dock sakta klinga av för kanske fem-sex år sedan, det vill säga – jag bakåtanalyserade inte varenda enhet i detalj. Men jag köper dem fortfarande. Varje nummer. 209 kronor styck. Sen går jag till min lokal och lägger det nya numret ceremoniellt i den kronologiska stapeln av 17 års Lürzer’s Archive. Rättar till hörnen. Tar ett steg tillbaka. Tittar. Fint. Daskar händerna och kollar facebook lite.

2 Comments