Skip to content

NÅGRA RADER OM FÖRÄLDRASKAP

Jag har barn som växer upp just nu och det är fan smärtsamt att se, men såklart också fantastiskt. All den där skiten man ska igenom, framför allt i mellanstadiet. Spelet, kompisarna, ”kompisarna”. Nu kan ju jag snegla på vissa av mina barns kompisar och läsa dem på fem sekunder. Jag vet ALLT om dem och ibland vill jag skrämma livet ur dem när ingen ser. Men det kan man ju inte göra. Väl? Plus att det inte skulle förstärka mina barns positioner i frontlinjen.

Försöker få mina barn ha stadig blick och göra sina egna val. Precis när jag säger sånt kan jag få en flashback till vilken jävla vindflöjel jag själv kunde vara ibland. Tror alla skulle vilja göra åtminstone en tidsresa tillbaka till femman, och sätta den där jävla idioten på plats. För alla har minst en jävla idiot i bagaget som på ett eller annat sätt la sig i ens liv då, och därmed också lite nu.

Helst skulle man ju vilja hemskola barnen och sätta upp ambassadstängsel runt huset. Det vet jag dock inte om jag får med mig alla på.

Så till dess är det bara att åka med. Kul och läskigt att vara pappa ändå.

One Comment