Skip to content

NÅGRA RADER OM UTLANDSSTATUS

Det är något speciellt med att svara i telefon när man är utomlands. Väldigt barnsligt såklart, men det är med ett lite högre puls man klickar grönt, och svarar fokuserat som om man är mitt uppe i en mycket viktig internationell händelse och bara har några sekunder att avvara, samtidigt som man vill förmedla största möjliga vardaglighet kring denna mondäna (men betydelsefulla) tillvaro. På motsvarande sätt har uppringaren redan alarmerats genom de exotiska ringsignalerna, och därmed släppt och hyschat allt och alla runtomkring. TYST, han verkar vara utomlands.

Om man råkar missa ett samtal blir det nästan bara bättre. Vetskapen om att de spännande och främmande signalerna satt historier i rörelse. Han går inte att få tag på. Han är UTOMLANDS.

För att sedan efter tre dagar få kontakt. Ja, jag förstod att du var UTOMLANDS.

Ja, jag var UTOMLANDS och gjorde UTOMLANDSGREJOR.

Det är livet det.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*