Skip to content

NÅGRA RADER OM KVINNOR

Har lagt mig i det allmänna genus/jämställdhetssamtalet relativt lite, mer än att jag försöker uppfostra mina barn till vettiga människor, samt att jag hejar på när folk säger kloka saker. Men idag är väl en bra dag att ha en åsikt ändå.

I bilen i morse sa H att hon är inne i en period då hon tycker kvinnor är mycket coolare än män. Att hon rent av är ganska trött på män. Kvinnor jobbar, tänker, hanterar, fixar, kämpar, levererar, löser och uppfinner på en extremt hög nivå, men får väldigt lite tillbaka. Och får ändå rätta sig efter män. Hela tiden. Bli våldtagna, underbetalda och i största allmänhet utnyttjade. I alla samhällsklasser, alla religioner. Samtidigt är nästan all skit som sker i världen en slamprodukt av sådana som jag. Våld, krig, kriminalitet, orättvisor, korruption och död.

Som man är jag själv otroligt oimponerad av min egen sort. Och som Darwinist kan jag bara ana och hoppas att evolutionen kommer att knuffa vårt beteende i en ny riktning än en gång, som art, för överlevnad. Vi är så pass begåvade nu som homo sapiens att vi själva begriper att det är MÄN som driver jorden till vansinne – och att ett ledarskifte måste ske. Det kan antingen gå till så att den manliga delen av jordens befolkning sakta tappar i kapacitet medan kvinnans sakta ökar, och att kvinnan helt naturligt tar över alla viktiga beslutsfattande roller, ändrar vårt sätt att hantera och se varandra, och ställer saker och ting tillrätta. Men istället för att vi ska vänta på att mannen är så degenererad och i värsta fall lyckas radera jorden från solsystemet i ett sista gigantiskt fyllebråk, borde vi agera medvetet åt detta håll redan idag.

Mannen måste abdikera. 

Jag är själv förmodligen lika dålig på detta som någon annan. Egensinnig, aningen trubbig, inte speciellt bra teamplayer osv. Men jag förstår att jag måste lämna högerspåret fritt och inte sick-sacka över hela upploppet och täppa till bara för att jag kan. Bara för att jag är man och vägrar lyssna på vad hela mänsklighetens samlade genbank skriker i falsett. – DU HAR HAFT DIN TID. STIG ÅT SIDAN FÖR HELVETE.

Som Darwinist är jag helt säker på att det här måste hända, och jag vill gärna hinna se på. Det handlar inte om att mina döttrar ska få samma chanser som min son. Det handlar inte om lika lön för lika arbete. Det handlar inte om att vi då och då har en Merkel, en Hillary, en Gina Dirawi. Det handlar om att låta jorden andas till kvinnligt ledarskap under en epok lång nog att läka det män förstört.

Mannen måste abdikera.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*