Skip to content

NÅGRA RADER OM ADS BY GOOGLE

Inte helt imponerad av den fullständigt kritikbefriade malströmmen av skräpannonsering på nätet just nu. Google får väl stolt ta på sig en stor del av ansvaret för att jag möts av det något obehagliga budskapet ’När är din dödsdag?’ var fan jag än klickar mig.

Tack, Internet, för ännu en milstolpe i den mänskliga historiens obrutna pärlband av magiska åstadkommanden. Vi har jättarna på Påskön, pyramiderna, och så Ads by Google. Med tanke på innehållet och idéhöjden i den här typen av nätannonser vore det roligare och mer korrekt att ändra namn till Ads by Whatever fucking hack happens to be at the keyboard for the moment.

Och så undrar reklambranschen hur det kommer sig att fler än varannan svensk börs-VD inte tror att reklam har någon strategisk betydelse för företagets framgång.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*