Skip to content

NÅGRA RADER OM EU-VAL

Eftersom jag inte har en aning om vad jag ska rösta på söndag, och jag helst inte vill lägga någon röst på de absoluta pajasar som figurerar på diverse affischer – så gick jag till dn.se och klickade mig igenom ett test. Hokus pokus filiokus så kom jag ut på andra sidan som centerpartist. Spännande. Har jag aldrig varit förut, men ok då. So be it. Kan ha varit mina åsikter om att Bryssel inte ska bestämma allt för mycket över hur en bonde på Öland ska mjölka sina kor. Några kollegor på jobbet blev antingen piratpartister eller kristdemokrater, haha. Och för ytterligare någon med ’miljön i fokus’ så hamnade miljöpartiet sist i rekommenderat partival. The power of Internet.

Men det är inte helt omöjligt att jag följer min digitala rådgivare på söndag. Säga vad man vill om Maud (eller hennes frisyr) men hon är quite underhållande ibland, och hennes spontana norrländska reaktion på bilkrisen tidigare i år var obetalbar:

– JA Ä BÄSVIIKEN PÅ GÄNÄRAL MOTORS

Eller så gör jag som alla andra och bestämmer mig i sista sekunden. Bara tar nåt liksom. Rösta måste vi hursomhelst göra. Annars är det inte bara de nybakade politikerna på affischerna som är pajasar.

3 Comments