Skip to content

NÅGRA RADER OM FÖRSVARSMAKTEN

Jag har inte vad som krävs. Inte efter gårdsagskvällens förvirrade paniktryckande i det internettest som Försvarsmakten snickrat ihop på mil.se/rekrytering.

Vet inte vad som känns sämst. Den allmänna förnedringen när jag i ’debriefen’ efteråt idiotförklarades av den automatiska rösten eller att jag misslyckats i ett test till en institution där jag under tio månader av mitt liv förfasades över nivån på de alkade pajasar i uniform som domderade över mig. Och hade betalt för det.

Det kliar i fingrarna efteråt och jag är på vippen att göra testet igen. Men det skulle liksom vara som att göra nutidstestet på dn.se två gånger. Inte ens jag är så barnslig.

Min inneboende Noam Chomsky funderar dock allvarligt på om inte DDB hittat på det här för att jävlas med alla i branschen eftersom de vet att vi kommer att gå in och snubbla runt i den briljanta sajten. För det är väldigt snyggt, och det är en bra kampanj.

Prova. Det är jättekul. Man blir inte alls helt osäker.

One Comment