Skip to content

NÅGRA RADER OM BARN PÅ FACEBOOK

Precis när man betat av ämnet om vilken ålder man ‘ska’ ge sina barn deras första mobiltelefon, börjar folk ge sina ungar en egen facebookprofil. Gölligt, not. För när du får en friend request från någon bekants barn (skickat av någon bekants barns pappa eller mamma) tvingas du ofrivilligt trampa på denna unga identitet genom att neka, eftersom det naturligvis inte är ok att adda en bekants barn på sin friends list. Det hela är dumt på så många sätt. Men ganska talande för hur hela facebookgrejen utvecklas när vi sakta tröttnar och försöker hålla liv i statusfrekvensen. Våra små gullisar blir digitala barnsoldater som skrupelfritt utnyttjas för att flytta familjens avmattande varumärkespositon framåt några snäpp. Mount up you little fuckers, dags att dra ert strå till den sociala stacken!

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*