Skip to content

NÅGRA RADER OM ATT FYLLA ÅR

För snart ett år sedan, i början av januari, kom jag på (fnissandes) den geniala statusuppdateringen ‘Grattis alla som fyller år i år’. Jag var så nöjd. Dels hade jag grattat alla en gång för alla. Dels hade jag givit uttryck för min egen skepsis inför både födelsedagar, och den sedvanliga stormen av FB-gratulationer som följer. Som en riktig grumpy old man.

Oj så fel jag hade.

För idag har jag fyllt år, och christ vad överväldigad jag är av det faktum att 116 personer hittills vinglat in på min wall och skrivit ‘grattis’. Och hey, klockan är bara 22.27!

Men det bästa var nog att vakna i morse. Jag sa till min fru för ett par timmar sedan att ’en av de bra sakerna med mig..’ (och hann inte längre förrän hon himlade med ögonen och sa ‘nu ska han berätta vad han är bra på varpå jag sa STOPP, låt oss fortsätta utanför parentesen) jo alltså en av de bra sakerna med att VARA MIG just idag är att jag ju liksom inte ens kan hålla reda på min egen födelsedag så när jag väcks på morgonen är jag UPPRIKTIGT överraskad. På riktigt tagen på sängen, av tre små underbara barn, en vit hund och en vansinnigt snygg fru som kommer skridande i mörkret med kaffe, paket, sång och ett halvsmält hägen dazs-paket med en brinnande 4:a i (3:an var slut).

Det kallar jag att fylla år. Och nu jävlar kan ni räkna med att jag ska skriva grattis på facebook så att ni storknar.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*