Skip to content

NÅGRA RADER OM BLYERTSPENNOR

Ibland blir jag glad och upprymd av saker. Som när jag hittar en skrynklig femhundralapp i innerfickan. Men så har vi det här med blyertspennor på konferensanläggningar. Hur deppigt är inte det?

Jag menar, vi är ju inte på nån jävla teckningskurs. Vi är på möte. Så jag blir tvungen att anteckna med denna fruktansvärda sak. Trycker på det äckliga lilla suddet så det ska hända nåt. Så många fel i ett och samma skrivdon. Den billiga plasten. Det onödiga ‘clipset’ som genast går av med ett ljudligt klick.

Men värst är stiften.

7mm kan jag förstå. Även 5mm har säkert sina poänger. OM MAN RÄKNAR MATTE I LÅGSTADIET. Men de här 3mm-stiften går av bara jag andas på dem. Addera minsta tryck och du har en liten giftig pulverhög på gratisblocket framför dig och hela eftermiddagen går åt till ett illa dolt raseri.

Vuxna människor ska inte anteckna med blyerts. Vi suddar inte. Vi stryker möjligtvis över. Men vi suddar inte.

Det här med suddgummin kommer vi till senare.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*