Skip to content

NÅGRA RADER OM TV

När jag var liten snurrade nån siffra om 2 timmar i luften, typ att två timmar var max eller snitt av vad man borde konsumera av tv-mediet, minns inte. Så man pumpade in sina 2 timmar med iver varje dag. Först Sveriges Magasin med drutten och gena, sen kanske nån snutt med john blund. Tror inte jag fick ihop till mina 120 minuter nånsin.

Vår TV är sönder. Den har inte funkat sen två veckor tillbaka, och ingen har märkt något. Det var först nu när jag ville kolla milan-parma som jag inte fick in bildjäveln. Men rätt skönt ändå. Att Tv:n fått sån hård konkurrens.

Det är andra skärmar som tar över i och för sig. Mac air, macbooks, iphones, dvd-spelare. Men just precis nu leker barnen detektiver. Med hatt, solglasögon, the works. Och det känns väldigt bra. Ja, ända till att jag blev tilldelad rollen som ‘gubben som smyger bakom barnen i parken fastän dom inte vill det’.

2 Comments