Skip to content

NÅGRA RADER OM DAVID ORLIC

Läser om att begåvade volontairegrundaren tar ett sabbatshalvår för att hjälpa (s) vinna valet. Inget ont från mig när det gäller David, som är en inspirerande kreatör rakt igenom. Men uppdraget är lite som att ta över och skruva av det allra sista på en tidigare krånglande cola-flaska.

Inget kan nämligen stoppa (s) från att vinna valet. De är Hellner som hämtar flaggan från Söderqvist på krönet redan innan upploppet startat. Jag har redan accepterat ett regeringsbyte, och det värsta är: det har regeringen också.

Det spelar ingen roll att Sverige går bra. Med så många tabbar kanske man inte ska få fortsätta regera. Privatisering av skolor och sjukhus är det som stör mig mest. Med en av världens fetaste klubbkassor borde vi kunna fortsätta lyxen att ha en gemensam vård och skola som inte särskiljer människor.

Men jag är inte socialist. Har aldrig varit. Snarare i så fall miljöpartist. Men då blir man tyvärr socialist i praktiken. Skulle gärna tro på socialismen, ungefär som jag gärna skulle tro på gud. Jag kan vara avundsjuk på de som gör det.

Här har du mig David. Gör något.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*