Skip to content

NÅGRA RADER OM ATT FLYTTA FRAM

Vi hade just en debatt här om uttrycket ‘flytta fram’ när det kommer till mötestider. Av alla begrepp i universum är det min absoluta rekommendation att alla upphör att använda detta asap då konsekvenserna medför extrem förvirring. Jag har fortfarande inget facit för det finns ingen människa som vet vad ‘flytta fram’ betyder. För mig är det naturligtvis synonymt med att ‘skjuta’ på något till en punkt längre ‘bort’ i tiden. Man puttar alltså iväg mötet till ett senare klockslag. Dock har det kommit till min bekymrade kännedom att tolkningen på ett pervest men otippat utbrett sätt används som syftning till att ‘tidigarelägga’ något. Detta handlar ju snarare om att ‘dra till sig’ något. Det blir ju rena Michael J Fox-logiken om framtiden ska komma tillbaka till där vi står. Vad hindrar en sån människa från att boka tider som redan varit? Ingenting. Det är dags att välja sida.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*