Skip to content

NÅGRA RADER OM ATT HÄLSA

Skulle vilja se statistik på hur många människor som nås av en hälsning via någon som i sin tur ombetts förmedla denna. Typ, ’hälsa hem!’. Varför? Är själv rätt snål med att verbalt forwarda diverse hälsningar till folk, men det är bara så jag är. Gemene man verkar dock oerhört generös med att skjuta över detta otacksamma extramoment i livet. Men, frågar jag mig då. Hur effektivt är resultatet? Min egen mor brukar dröja sig kvar i luren till hon hör att jag ger min fru en kram från henne. Hon känner mig väl. Alla andra som ber mig hälsa någon kan knappast förnimma djupet i den mentala källa deras ord sakta singlar ner i. Tough luck. Vill man ha en hälsning får man vara med. Annars, glöm det.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*