Skip to content

NÅGRA RADER OM FOTBOLLS-VM

Älskar fotbolls-vm lika mycket som någon annan. Lika lite också. Kluven. En match är som en glass, man är besatt medan den finns men sitter liksom inte kvar med flätade fingrar över korslagda knän och diskuterar detaljer i två timmar. Jag kan se fram mot nästa glass, men för stunden är jag lite äcklad av hur fort jag åt den som precis tog slut. Behovet är snarare att göra något annat en stund. Balansera med müsli. Också lite skamsen över att ha tittat på vuxna män som jagar en boll och blir så upptrissade att de puttar varandra i ryggen hela tiden så att en designerad chaufför måste blåsa i en pipa. Enda sättet att få till lite spel, så inte alla bits hela tiden.

Det här visuella heroinet är märkligt nog inte reglerat, trots att det skapar kaos. Istället låter man en diffus förbundskapten svamla oemotsagd i varje paus, trots att han redan förstört vm en gång.

Tycker public service ska visa re-runs av boktipset i halvlek. Varannan hjärna typ.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*