Skip to content

NÅGRA RADER OM EFTERSPEL

De flesta funderar på valresultatet. Jag funderar på varför vuxna lutar sig in i bild när någon tar kort. Jag menar, har de förstått funktionen i ett vidvinkelobjektiv? Det här är vad min hjärna klarar att processa idag, en stilla uppmaning till alla därute som impulsivt och reflexmässigt kör en halv fällkniv med överkroppen mot centrum för att undvika den eventuella katastrofen att få en hand eller axel oexponerad: Sitt still människa! Du kan vara lugn. Du kommer med på kortet.

När jag har funderat klart på det någon gång ikväll ska jag fundera ut vad jag ska fundera på imorgon. Kanske det här med klisterlappar som får sitta kvar på finglasen.

Och så vidare.

Sen ska jag njuta av Sverige, förändring, nya idéer och äventyr.

Kan inte tro att det blir så dåligt. Tror det blir bra.

Annars ringer jag David Orlic och klagar.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*