Skip to content

NÅGRA RADER OM SOCIALA BEGRÄNSNINGAR

Jag sa förr, att om jag skulle flytta till hus skulle jag aldrig gå utanför dörren, utan bara glida omkring i rökrock med skitsnabbt internet och möjligtvis enbart kika ut mellan persiennerna då och då. Öppna dörren för div bud.

Nu bor jag i hus, har fiber och har ännu inte fått på mig byxor. Klockan är 10.

H säger att jag måste jobba på mina sociala sidor. Självklart har hon rätt, som vanligt. Jag har alltid gillat att vara själv, även bland andra. Tågluffat själv, ätit själv, bott själv. Men när jag var 20 hade jag lätt för att bevara gamla, och hitta nya vänner. När jag var 30 gick jag på alla fester jag var bjuden på, och några till. Nu när jag är 40-plus (going on 50) så märker jag hur den där rökrocken lockar mer och mer. Det skrämmer.

Att boka upp sociala luncher, eller dra ihop en middag är ett triathlon för mig. Ö till ö känns mer inom räckhåll än ringa den där gamla kompisen som jag egentligen inte vill helt tappa kontakten med, men som jag heller inte hört av mig till på fem år. Nej, vänta, tio.

Men jag får ihop ganska bra rubriker. Och har 250 Mbit-internet.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*