Skip to content

NÅGRA RADER OM SOVMORGON

När min fru går till jobbet öppnar hon alltid sovrumsfönstret på glänt och drar upp gardinen. När hon gått stänger jag fönstret och drar ner gardinen igen. Hemskt egentligen, men den helt orimliga sysselsättningen av att gå och lägga sig igen med alla kläder på har alltid fascinerat mig. I samma veva som min kropp ger vika för tyngdlagen slår tummen vant ner mellanrumstangenten på min nötta mac air så att det halvsedda avsnittet av sons of anarchy går igång lagom till huvudet studsat upp från de fyra dunkuddar jag puffat upp. Sen viker jag armen bakåt i en onaturlig vinkel för att nå det svala kaffet i koppen på kartellbordet, dricker försiktigt för att inte spilla på lakanen för då blir H galen plus att hon fattar vad jag håller på med. Men det kanske hon gör ändå förresten.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*