Skip to content

NÅGRA RADER OM DONALD DRUMPF

Har just njutit mig genom John Olivers brutalt skickliga roast av Donald Trump. Hela den här uppmärksamheten kring honom är ju fruktansvärd, och liknelsen med ett växande födelsemärke var en pricksäker förklaring till att den korrekta initiala impulsen att ignorera honom nu korsat gränsen till jobbig nödvändighet. Man har liksom grimasat bort möjligheten att han kan bli president, för något så knäppt skulle ju aldrig kunna ske. Eller? Just nu undrar jag hur många på riktigt pålästa människor i Washington som faktiskt anar att det värsta kan hända. Eller ännu intressantare – hur många Michael Burrys (Christian Bale i Big Short) eller Bobby Axelrods (Damian Lewis i Billions) kommer gå kort mot den amerikanska ekonomin strax innan valet? Folk börjar fan ana att det är dags att skaffa postgironumret till den swappen nu.

Eller?

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*